Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
BioTech Beta Alanine 90 caps.
Opis produktu
1000 mg β-alaniny w każdej kapsułce.
- Zawartość czystego aminokwasu
- Opakowanie Mega Kapsułki Beta-alanina jest budulcem karnozyny.
Podnoszenie poziomu karnozyny przez suplementację staje się co raz bardziej powszechne wśród sportowców i kulturystów. Karnozyna znajduje się w mięśniach szkieletowych, przede wszystkim we włóknach mięśniowych typu II (szybkokurczliwych).
Większe kapsułki zawierają 10% więcej składnika aktywnego. *
* w porównaniu z poprzednikiem Beta-Alanine w kapsułkach firmy BioTechUSA.
Polecamy beta-alaninę w kapsułkach
- sportowcom uprawiającym sporty wytrzymałościowe do użycia przed treningiem
- kulturystom
Podobnie jak wszystkie produkty BioTechUSA, Beta-Alanine w kapsułkach składa się z bezpiecznych i starannie dobranych składników.
Zalecane stosowanie:
Spożywać 4 kapsułki dziennie (1 kapsułkę co 4 godziny) popijając dużą szklanką wody. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia! Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety!
Co zawiera produkt BioTechUSA Beta Alanine 90 kapsułek 1 dawka (4 kapsułki):
4000 mg Beta-alaniny
Wielkośc opakowania: 90 kapsułek (22 dawki)
Najlepiej spożyć przed: (dzień/ miesiąc/ rok) I NR PARTII: patrz w białym polu (LOT/EXP).
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu! Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci! Po otwarciu nie wyrzucać torebki silikażelu! Silikażel nie nadaje się do spożycia!
Tabela wartości odżywczych
(Dzienna porcja: 4 kapsułki (4x1 kapsułka), Ilość dziennych porcji w opakowaniu produktu: 22,5)
1 kapsułka 4 kapsułki
Beta-alanina 1000 mg 4000 mg
Składniki:
Beta-alanina (84%), otoczka kapsułki [żelatyna, substancja glazurująca (szelak), barwnik (tlenki i wodorotlenki żelaza), regulator kwasowości (wodorotlenek amonu), regulator kwasowości (wodorotlenek potasu)], substancje przeciwzbrylające (sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu).
Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.