Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Scitec Choco Pro Protein Bar 50 g Baton Białkowy Słony Karmel
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis produktu
CHOCO PRO
Wysokiej jakości baton proteinowy z polewą czekoladową
CHOCOPRO zawiera 18 gram białka pochodzącego z mieszanki wysokiej jakości białek serwatki, kazeiny oraz białka mleka. Białko zawarte w CHOCOPRO przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej oraz utrzymania normalnego stanu kości. Możesz cieszyć się smakiem tego pożywnego batona zawsze kiedy potrzebujesz dostarczyć organizmowi związków odżywczych!
Sposób użycia
Spożyj 1 baton kiedy tylko potrzebujesz energii lub białka. W zależności od swoich indywidualnych potrzeb żywieniowych możesz spożywać więcej niż 1 baton dziennie. Stosuj ten produkt w połączeniu z jedzeniem, jako część zdrowej, zbilansowanej diety, a nie jako zastępstwo dla niej.
Informacje alergiczne
Zawiera białko pochodzenia mlecznego. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, soję, białko jajeczne, gluten i orzechy!
Skład
Scitec Nutrition Choco Pro Bar
1 porcja: 50 g | 1 bar
Liczba porcji: 1
50 g / 100 g
Kalorie 182,50 kcal 365 kcal
Tłuszcz 8 g 16 g
w tym nasycone 6 g 12 g
Węglowodany 16,50 g 33 g
Cukier 1,2 g 2,4 g
Błonnik pokarmowy 4,1 g 8,2 g
Białko 14 g 28 g
Sól 0,29 g 0,58 g
2RI%: Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
***Nie ustalono RI.
Składniki:
Kokosowa panna cotta SKŁADNIKI: substancja utrzymująca wilgoć (maltitole, glicerol), otoczka [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białek serwatkowych, koncentrat białek mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizat białka, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatki instant {izolat białka serwatki, emulgator [lecytyny (soja)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (soja)], mąka migdałowa, odtłuszczony twaróg w proszku, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Podwójna czekolada SKŁADNIKI: substancja utrzymująca wilgoć (maltitole, glicerol), polewa [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (soja)]}, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator [lecytyny (soja)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Solony karmel SKŁADNIKI: substancje utrzymujące wilgoć (maltitole, glicerol), otoczka [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, aromaty, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (soja)]}, woda, emulgator [lecytyny (soja)], mąka migdałowa, substancja żelująca (karagen), sól, barwnik (karmel amoniakalny) ), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza)
Waniliowe frappe SKŁADNIKI: substancja utrzymująca wilgoć (maltitole, glicerol), otoczka [substancja słodząca (maltitole), całkowicie uwodornione tłuszcze roślinne (kokosowy, rzepakowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny)], koncentrat białka serwatki, koncentrat białka mleka, fruktooligosacharydy, hydrolizowane białko, tłuszcz kokosowy, izolat białka serwatkowego instant {izolat białka serwatkowego, emulgator [lecytyny (soja)]}, woda, aromaty, emulgator [lecytyny (soja)], mąka migdałowa, substancja ujędrniająca (karagen), substancja konserwująca (sorbinian potasu), stabilizator (chlorek potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza).
Zawiera mleko, soję i migdały. Wyprodukowano w zakładzie produkującym żywność zawierającą mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, seler, skorupiaki, ryby, mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.