Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Trec energy gel 10x 40g ŻEL Multivitamina
Opis produktu
Trec Nutrition Endurance ENERGY GEL karton 10x40g
- Pełen wysokiej jakości węglowodanów
- Zawiera olej MCT, beta-alaninę, L-karnitynę, L-argininę oraz L-cytrulinę
- Zawiera witaminę B6, która przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia oraz znużenia
- Zawiera magnez, który wspiera prawidłowe funkcjonowanie mięśni i utrzymanie odpowiedniego metabolizmu energetycznego
ENERGY GEL to profesjonalny żel do stosowania w trakcie ciężkich wysiłków. Zawiera wysokiej jakości węglowodany oraz olej MCT, beta-alaninę, L-karnitynę, L-argininę i L-cytrulinę.
Ponadto ENERGY GEL zawiera witaminę B6, która przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia oraz magnez, który pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i przyczynia się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
ENERGY GEL jest przeznaczony dla osób o zwiększonej aktywności fizycznej, polecany szczególnie dla sportowców dyscyplin wytrzymałościowych i siłowych.
Porcja produktu zalecana do spożycia w ciągu dnia to 120 g.
Sposób użycia
Jednorazową porcję produktu 40 g (1 saszetka) spożywać przed oraz w trakcie wysiłku. Stosować maksymalnie 3 porcje dziennie. Przed użyciem wstrząsnąć. Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Skład
Wartości Odżywcze w 120g:
- Wartość energetyczna: 1549 kJ / 365 kcal
- Tłuszcz: 3,0 g
- -> w tym kwasy nasycone: 2,9 g
- Węglowodany: 78 g
- -> w tym cukry: 60 g
- Białko: 6,6 g
- Sól: 0,77 g
- Magnez: 174 mg (46%*)
- Witamina B6: 12 mg (857%*)
Składniki aktywne:
- Dekstroza: 24,00 g
- Fruktoza: 24,00 g
- Maltodekstryna: 18,00 g
- Izomaltuloza: 12,00 g
- Olej MCT: 4320 mg
- Beta-Alanina: 2400 mg
- L-Karnityna: 1200 mg
- L-Arginina: 1200 mg
- L-Cytrulina: 1008 mg
- Sód: 300 mg
* Referencyjna Wartość Spożycia
Składniki: Woda; dekstroza; fruktoza; maltodekstryna; izomaltuloza; olej MCT; beta-alanina; jabłczan cytruliny; L-karnityna; L-arginina; glukonian magnezu; sole magnezowe kwasu cytrynowego; substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy); chlorek sodu; koncentraty soków owocowych [jabłkowego; pomarańczowego; z czarnej porzeczki; truskawkowego]; regulatory kwasowości (chlorek potasu, kwas cytrynowy); substancja konserwująca (kwas sorbowy); chlorowodorek pirydoksyny; barwniki (beta-karoten, antocyjany).